KDO SMO

POUDAREK NA KVALITETNI IZVEDBI 

SWIM CLINIC je prva “plavalna klinika” za vse kategorije plavalcev z vsemi stopnjami predznanja. Želja po kvalitetnih in inovativnih programih ostaja na prvem mestu, zato razvijamo nove pristope in programe za potrebe modernega človeka.


Naše znanje in izkušnje segajo od popolnih neplavalcev, ki bi se radi spoprijateljili z vodo, pa vse do dobrih plavalcev in triatloncev, ki želijo odpraviti pomanjkljivosti v plavalni tehniki ali le izboljšati svoje plavalne sposobnosti.

Vse to počnemo srčno in strokovno ob zavedanju, da počutje vsakega posameznika šteje in da si vsak zasluži najboljši pristop!

VEČ
PLAVALNI PROGRAMI

Nudimo otroške programe, ki so popolnoma prilagojeni stopnji razvoja in razumevanja otrok od treh let naprej vse do rekreativnega plavanja  vse do tekmovlanega triatlon programa.

FUNKCIONALNI PROGRAMI

SWIM-FIT je poseben program, ki je namenjen vnovični uporabi celotnega telesa kot protiutež modernemu načinu življenja. 

Program je zasnovan celostno-holistično saj zajema tako mehko vadbo (plavanje) kot kondicijske vsebine treninga na suhem (crossfit) vse povezano z korektnim načinom prehranjevanja. 

Program je primeren predvsem za odrasle z sedentalnim načinom dela.

UPORABNI PROGRAMI

ŠOLA GORSKEGA KOLESARJENJA (MTB Clinic) je tehnično usmerjen program za otroke od 8 let naprej, ki so na kolesu sicer že samostojni vendar potrebujejo samozavest in širše znanje za vožnjo v skipini in po zahtevnejših terenih. 

SWIM CLINIC

NAŠ PRISTOP

TEHNIČNO ZANJE

Smo močno tehnično orientirani in zagotavljamo širok nabor znanj.

več
TELESNA PRIPRAVA

Zelo sistematičen napredek splošne telesne oziroma kondicijske priprave.  

VEČ
SISTEMATIČNOST

Program je strokovno zasnovan in primeren za vsakogar.


VEČ
VAŠE POTREBE

Vaše posebnosti in potrebe vzamemo resno.


VEČ
www2

ZAKAJ NAS IZBRATI

KOREKTEN PRISTOP IN STROKOVNOST

Glede na vašo stopnjo znanja bomo pristopili individualizirano ter s tem najprej vzpostavili zaupanje do vodnega okolja in samozaupanje v vaš napredek. 

Že prvi kontakt vas bo prepričal!

PRILAGODNLJIVOST terminov

Prilagodili se bomo vašemu urniku in časovnim možnostim ter skupaj poiskali najboljši termin za vas.

DOSEGANJE CILJEV

Sprotno evalviranje, prilagajanje procesa in način pristopa nam omogoča hitrejše doseganje ciljev z konkretnimi povratnimi informacijami o manjkajočih členih.